denna helg!!!

Denna helgen har varit rätt fullspäckad.
I fredags gjorde jag inte mkt i och för säg men i lördags var vi på Mikaelimarknad eller Palmfestivalen som det heter nu. Där mötte vi fam Sahlin, vi tog en fika och gick lite bland stånden o titta. Sen ville Julia åka karuseller. Det tyckte hon var både läskigt och kul..
Efter festivalen var det dags för kalas för Ingrid.. Det var trevligt, vi fick smörgåstårta, sen kaffe o kaka med grädde efter.
Idag (söndag) träffade jag min bror Oscar hemma hos han, vi tog en kaffe först sen blev det en runda till stan. Jag handlade sims3 stadsliv. Får väl spela den senare ikväll kanske.
Sen kom vi hit o han hjälpte mig med datan lite.


Vad har ni gjort i helgen???
Kram

först inlägg på mobilen

Jag tänkte även börja göra inlägg med mobilen. Kanske blir lite fler inlägg när jag inte har internet. Vad händer hos er idag? Sj så blir d film o slappa.. Tänkte börja ge lite film-tips här, nu till regniga dagar som denna.

En dröm i mitt liv!!!

Min högsta dröm sen jag var barn var att simma bland delfiner o det är fortfarande en STOR dröm. Vill åka till kolmården eller utomlands och göra detta.
Jag har alltid tyckt det är ett helt underbart djur..
http://www.kolmarden.com/Attraktioner-och-djur/Toppattraktioner/Delfinarium/
Kanske man skulle göra det som en 30 års present till mig själv. Någon som vill hänga på kanske??

Någon mer som har har/haft psoriasis??


Psoriasis är:

  • En inflammatorisk sjukdom som gör att hudcellerna i de drabbade områdena förnyas var 3:e till 6:e dag istället för var 28:e dag. Det ger upphov till förhöjda, fjällande fläckar.
  • Går att behandla: Det finns en mängd olika verksamma behandlingar för att kontrollera psoriasis och förbättra livskvaliteten.
  • Vanlig: Du är inte ensam. Man uppskattar att 2-5 % av alla människor i Sverige har psoriasis.
  • En jämlik sjukdom: Män och kvinnor löper samma risk att utveckla psoriasis. Sjukdomen kan uppträda när som helst i livet. Även om sjukdomen är vanligare bland kaukasier av nordeuropeiskt ursprung, förekommer den hos människor över hela världen.

Psoriasis är INTE:

  • Smittsamt: Den orsakas inte av ett virus eller en bakterie. Du kan inte smittas av någon och heller inte smitta andra.
  • ”Bara” en hudsjukdom: Psoriasis är mer än bara hudutslag eller otäcka hudutslag – den kan även påverka din fysiska och emotionella hälsa. Psoriasis kan vara lika handikappande som cancer, diabetes eller andra större medicinska sjukdomar.
  • Något som försvinner: Sjukdomen går i skov, och ibland går den in i ett vilostadium under långa tidsperioder. Vissa människor upplever att deras psoriasis går i cykler och utlöses av vissa faktorer, eller försämras under vissa tider av året.

Någon mer som har/haft psoriasis och kan ge lite tips???



En runda istan!!

Då mötte jag Sofi vid triangeln kl 12, vi gick lite i olika affärer o drog i kläder men hittade inte mkt. Vi gick ner mot Gustav o Stortorget. Vi bestämde oss för att fika, det blev subway. Riktigt goda mackor dom gör.. Där såg vi även BB-Katerina i all hast.
Sen promenade vi mot Södervärn, men det blev en svart kjol för min del för HELA 49kr.
Så vi får snart göra om det, ta en runda kanske till entre eller nått..

Godmorgon!!!

Idag ska jag träffa Sofi istan, vi ska shoppa lite. Både hon o jag hade inget att göra idag. Så då bestämde vi att träffas. Vi ses ju bara när det är kalas för "släkten" o andra högtider.. Så därför kan det var kul att göra nått tillsammans. Ska väl ta en fika istan samt kolla på kläder..
Vad händer hos er o glöm ej ställa massor av frågor till mig???

Frågan är fri!!!



Nu tänkte även jag börja med frågestund..

Så ni som har lite fråga så ställ dom så svarar jag så gott jag kan..





Till Totte!!!

Jag är så lycklig att ha
En styvfar som du
Utan dig i mitt liv
Jag vet inte vad jag skulle göra

När jag behöver dig
Du är där för mig
En bättre styvfar
Du kan inte vara

Obligationen vi delar
Kommer alltid att vara starkt
I mina ögon
Du kan inte göra fel


För mig du är en
Obetalbart handelsvara
En rikedom av vishet
Du har varit på mig

Om jag har tankar
Jag behöver dela
Alltid vet jag
Att du kommer att bry sig

Jag tycker all
tid saker
Vi gör tillsammans
När du är klar med dig
De är alltid bättre

Du har alltid
Ett öppet sinne
En bättre styvfar
Jag kunde aldrig hitta




Till min mamma<3


Mamma du är min bästa vän

Du är den som får mig att le igen
När något ledsamt har hänt
Du på mitt humör har vänt

Du ställer upp och finns alltid för mig
Det är inte så konstigt att jag älskar dig


Jag är glad att jag har dig min älskade mamma, bästa vän.
Älskar dej otroligt mycket...

Respekt!!

Varför kan inte vissa folk respektera mig som jag är?? Klaga på min typ av musik eller av min sorts filmsmak?? När man säger till personen att man gillar t.ex svenska film så säger folk; hur kan du tycka om det?? Låt mig tycka om svenska filmer, man kan inte tycka om samma saker o det är väl skönt/bra.
Blir så himla trött på folk som försöker säga vad jag ska tycka om o inte tycka om är i livet!! Därför ska jag säga ifrån mer och inte folk köra över mig.
Och kan inte folk acceptera mig för den jag är, så kan dom dra åt skogen..
Skönt att kräka av sig lite här på bloggen, därför är jag glad att jag har den.


Vad betyder respekt för er???



Till min syster<3

Denna låt är tillägnad åt min syster o hennes man. Är glad för att jag har dom.


http://www.youtube.com/watch?v=TwxjGMPwcpg

Helg!

Då var man långledig, riktigt nice!
Denna veckan har jag varit barnvakt, begravning o jobbat.. Begravning var jobbig, men fint var det. Hon kommer alltid finnas i mitt hjärta..
Så har MFF gått vidare till CL. Det ska möta Dinamo Zagreb den 23 eller 24 aug men innan dess ska man se MFF-Milan, det blir nog en upplevelse.
Ska till kulan en dag och kolla på en ny MFF-tröja o halsduk. Min halsduk är lite sunken, ska nog ha en SM-halsduk(svenska mästare).
Imorgon ska jag till mobilia eventuellt och titta kläder till min brukare. Sen får vi se vad helgen har at erbjuda.

Vad ska ni göra i helgen??

Någon mer som ska se MFF-Milan den 14 aug??

Barnvakt!!!

Idag har man jobbat till ca 15-tiden sen efter det så åkte jag till triangeln för att handla kläder till begravningen imorrn. Efter åkte jag hem till mamma o T för där var Julia. Hon ska sova här tills på fredag. Hon var såå glad över att se mig!!
På vägen hem till mamma(åkte buss) så blev bussen stoppad inne vid Oxie ungefär vid järnvägen. Fullt av polisen vcar där, då hade en person hoppat framför tåget. Där var lakan för då polisen plockade kläder från spåret.. Så vi fick hoppa av bussen för vi kom ej fram där. Där var ca 6 polisbilar.
Det var riktigt kusligt att se. Så mamma fick komma o hämta mig!!!

HA EN SKÖN TISDAG

Ny frissa!!

Idag har man klippt sig efter jobb. Men nöjd med resultat. NU blir det lite slappe-kväll. Skönt ibland o bara ta det lugnt. Ska dricka en kopp kaffe och vara social mot min kära vän Andreas.
Tyvärr kan jag ej visa en ny bild på frissan för jag har ingen webcam på datan men ska ordna det i veckan.
Vad händer hos er ikväll??
Kramis Malin

RSS 2.0